foto margriet biewenga pluk training coaching studiekeuze begeleiding

Wie   

 

Het StudieKeuzeSpel is ontwikkeld door Margriet Biewenga. Zij werkt sinds 2007 als coach en trainer bij haar eigen bedrijf Pluk Training & Coaching. In haar coachingspraktijk kwam zij regelmatig klanten tegen die ooit een verkeerde studiekeuze hadden gemaakt. Hierdoor is zij zich gaan verdiepen in die studiekeuze momenten en zich gaan richten op deze doelgroep. Margriet biedt individuele begeleiding voor scholieren/studenten om ze te helpen een studie te kiezen die past bij ze als persoon, hun interesses en hun talenten. Daarnaast kan het StudieKeuzeSpel gespeeld worden in groepen, bijvoorbeeld op scholen, waarbij Margriet deze groepen begeleidt. Ook traint zij mentoren en decanen om het StudieKeuzeSpel zelfstandig te kunnen inzetten.

 

Margriet is eerlijk, open en nieuwsgierig. Bij haar ervaar je veel praktische toepassingen van de theorie in een warme omgeving.

 

Zij werkt (indien nodig) samen met gekwalificeerde trainers en coaches om kwalitatief goede begeleiding te kunnen bieden bij alle trainingen en begeleidingstrajecten.

UA-45852499-1